Ik ben Jan Boon, de acquisitiecoach. Wat doe ik?

Mooier en beter makers helpen om aan meer klanten te komen en hun bedrijf te laten groeien. Dus o.a. adviseurs, behandelaars, coaches en creatieven. Die help ik graag op weg. Zodat zij hun mooie werk kunnen doen en verdienen wat ze waard zijn.

Waarom doe ik dit?
Als MKB ondernemer had ik veel ZZP-ers voor me werken. Het viel me op dat ze vaak erg goed in hun vak waren, maar zichzelf niet goed konden verkopen. Daardoor kwamen vaak de besten het moeilijkst aan klanten. Ik heb me toen voorgenomen met die wetenschap iets te gaan doen…. en dat doe ik nu. Al ruim 10 jaar. Met veel plezier en succes. Mijn coaching en training is er speciaal voor dienstverlenende ondernemers die ontspannen willen ondernemen en toch groeien. Ik heb een grote passie voor marketing, branding, acquisitie, PR  en sales. Daar heb ik  me volledig in gespecialiseerd. Authentieke acquisitie is wat ik propageer en jou leer.

Ons Utrecht kop

In 1994 begon ik mijn eigen krantenuitgeverij Buono! Met vijf kranten in en rond Utrecht. O.a. Ons Utrecht en Ons Nieuwegein. Verder had ik MediaManagers, een ontwerpbureau. Van ’85 tot 1987 heb ik twee jaar mijn vriendin Loesje geholpen met het verspreiden van haar  ideeën. De tekst aan de onderkant van deze pagina is nog steeds mijn favoriet.  Ik heb daarna gestudeerd en voor verschillende bedrijven in de dienstverlening gewerkt en klom binnen een paar jaar op van account executive tot sales & marketing manager. En begon toen voor mezelf als uitgever.

De acquisitiecoach.
Na ruim 20 jaar als organisator, PR man, verkoper, manager en ondernemer gewerkt te hebben, heb ik er in 2007, na de verkoop van mijn bedrijf en de verhuizing naar ons huis aan de kust in Monster, heel bewust voor gekozen business coach en trainer te worden voor die mensen waar ik om geef en graag mee werk. Ik zie het als mijn roeping. En nu ben ik dus de acquisitiecoach. Aangenaam. Mag ik jou ook op weg helpen?

Expert in dienstenmarketing.
Ik heb me als ondernemer altijd met dienstenmarketing bezig gehouden. En dat leer ik jou nu. Zelf heb ik meerdere trainings- en coachingprogramma’s gevolgd. En dat doe ik nog. Ook heb ik een bibliotheek op dit gebied die niet meer in mijn studiekamer past. Verder heb ik toegang tot bronnen op het internet met zeer waardevolle en up-to-date informatie over dit mooie vakgebied. En van al die kennis en ervaring kun jij nu op een gemakkelijke manier profiteren!  Ik zal met me met hart en ziel inzetten om jou van dienst te zijn en van jouw bedrijf een succes te maken. En… ik help je van je angst af als je daar last van hebt.

Gediplomeerd coach, aangesloten bij de NOBCO.
Dus je profiteert niet alleen van mijn ervaring en expertise op ondernemingsgebied, maar ook van mijn kennis en kunde als coach. Zowel business als mental coaching. Dat laatste vooral op het gebied van het overwinnen van angsten, belemmeringen en uitstelgedrag. Ik ben aangesloten bij de NOBCO. Dat betekent onder meer dat ik me conformeer aan de gedrags- en ethische code van deze Nederlandse Organisatie voor Beroeps Coaches. Een onderdeel daarvan is absolute geheimhoudingsplicht. Je kunt me dus alles vertellen.

Of stuur een e-mail. Je kunt ook kijken of je in aanmerking komt voor een GRATIS GROEIGESPREK t.w.v. 150 euro.

Onbekommert Loesje