WAT GA JE DOEN?

Personal Brand: conceptnaam, domein, pay off 
Het creëren van een (personal) brand maakt het makkelijker een bedrijf of ZZP-er zich te laten profileren in de markt. Het gaat hier om tone of voice, bedrijfsnaam, domeinnaam, productnamen.

Wat is je ideale klant? Kies je niche.
Het kiezen van een niche is erg handig om snel klanten binnen te kunnen halen. Voordat er gekozen wordt voor een niche (combinatie klantsoort en probleem/behoefte) gaan we kijken of dit lucratief is. Om hoeveel mensen of bedrijven gaat het? Wie zijn de concurrenten, waar ben je zelf goed in t.o.v. die bedrijven en wat zijn je zwaktes. Wat voor kansen en bedreigingen zijn er in de maatschappij en de economie? Hoe ga je daar mee om. Wat wordt je strategie?

Pitch: power pitch, dialoogpitch,  1 minuut pitch
Een van de belangrijkste vaardigheden voor een dienstverlener is kunnen uitleggen wat het bedrijf doet en wat dat oplevert voor de klant. Een goede pitch, in meerdere varianten, als antwoord op de vraag: Wat doe jij? helpt daarbij enorm.

 

Propositie, productiseren van je dienst: producten, pakketten.
Het werken op basis van het zogenaamde uurtje factuurtje kan een belemmering worden voor goede verdiensten. Het aanbieden van programma’s en/of trajecten is handiger. Wat wordt precies verkocht, tegen welke prijs en wat krijgt men daarvoor? Wat is het resultaat?

 

Spin_Sales

 

Verkopen door vragen. Trainingsdag SPIN sales.
Verkopen is een zeer belangrijke vaardigheid voor kleine zelfstandige ondernemers. Zij hebben geen verkopers en zullen dus zelf hun product of dienst aan de man moeten brengen. Optimaal inspelen op de behoefte van de klant is daarbij noodzaak.
De SPIN sales methode leent zich bij uitstek voor het verkopen van diensten. De methode is gebaseerd op het stellen van de juiste vragen.Ik maak samen met jou een maatwerk salesscript.

 

Online communicatie. Je bent vast lekker bezig op Facebook en Linked In. En je hebt een website. Maar met welk doel? En levert het je ook klanten op? Of kost het alleen tijd en geld… Communiceren kun je leren. En dat gaan we dus ook doen. Overtuigingstechnieken. Copywriting. Tips and tricks voor social media. Met name Facebook en Linked IN. Hoe krijg je engagement?

 


Acquisitieplan en actie: Training Get Clients Now,  1 dag training en 8 weken samenwerken met je groep.
Get Clients NOW is een wereldwijd trainingsconcept waar ik sinds 2007 bij ben aangesloten.
In een dag maken we een acquisitieplan en we gaan met een groep 3 maanden samen aan de slag, (2)wekelijks is er een groeps Skypegesprek en deelnemers houden elkaar per e-mail op de hoogte van het verloop en resultaten. Samen werkt beter!

 


Mental coaching. Mindset en motivatie. Angsten en belemmeringen.
Een ondernemer loopt voortdurend tegen nieuwe situaties aan, met de daarbij behorende problemen en vragen. Je wordt geconfronteerd met het eigen gebrek aan ervaring en ondernemerscompetenties. Gedurende het hele coach traject zal aandacht besteed worden aan het ontwikkelingsproces van jou als mens en ondernemer.  Waar gebrek aan focus, twijfel, angst en stress dreigen toe te slaan geef ik je als coach richting. Ik gebruik verschillende technieken als Release, NLP en hypnose om je angst acceptabel te maken Walk unafraid.

Interesse?

Vraag het GRATIS GROEIGESPREK T.W.V. 200 EURO aan.