Jan Boon: De Acquisitiecoach

Ik ben een serieel ondernemer met ruim 35 jaar ervaring in marketing, verkoop en communicatie. In 2007 heb ik, na 12 jaar als krantenuitgever gewerkt te hebben, er heel bewust voor gekozen om business coach en trainer voor ZZP “mooier en beter makers” te worden.

Ik had als MKB-er gezien dat van alle freelancers die voor me werkten, vaak de besten, de meeste moeite hadden om mooie opdrachten binnen halen. Dat vond ik onrechtvaardig.

Daarom heb ik heb de unieke en effectieve methode Grow with the Flow acquisitiecursus ontwikkeld. Business coaching en training voor die mensen waar ik om geef en graag mee werk. Coaches, therapeuten, creatieven en consultants. (Zelf ben ik het allemaal ook) Ik zie het als een roeping. En nu ben ik dus de acquisitiecoach. Voor jou!

Groeien met een goede business coach

Ik help o.a. coaches, therapeuten, behandelaars, creatieven en  consultants meer klanten te krijgen en hun bedrijf te laten groeien. Zodoende kunnen ze hun mooie werk beter doen en gaan ze verdienen wat ze waard zijn. En dat is meer dan je denkt…

Groeien met een goede business coach maakt het mogelijk.

35+ jaar ervaring in marketing, verkoop en communicatie

1 van de meest ervaren business coaches in Nederland

Al meer dan 14 jaar geef ik trainingen

Bedenker en ontwikkelaar van de methode Grow with the Flow

Drijfveer

Waarom doe ik dit?

Als MKB ondernemer werkte diverse ZZP-ers voor mij. Het viel me op dat ze vaak erg goed in hun vak waren, maar zichzelf niet goed konden verkopen. Daardoor kwamen vaak de besten het moeilijkst aan klanten.

Ik heb mij toen voorgenomen met die wetenschap iets te gaan doen…. en dat doe ik nu. Al ruim 14 jaar. Met veel plezier en succes.

Mijn business coaching en training is er speciaal voor dienstverlenende ondernemers die ontspannen willen ondernemen en toch groeien. Ik heb een grote passie voor marketing, branding, acquisitie, PR en sales. Daar heb ik me volledig in gespecialiseerd. Authentieke acquisitie is wat ik propageer en jou leer. Klanten krijgen door jezelf te blijven.

Marketing0%
Verkoop0%
Communicatie0%

Lees meer over GROW with the FLOW en wat het voor jou gaat betekenen

Mijn ervaring

Ik ben natuurlijk niet altijd business coach geweest. Ik heb eerst zelf bedrijven gehad. In 1994 begon ik mijn eigen krantenuitgeverij Buono! Met vijf kranten in en rond Utrecht: o.a. ‘Ons Utrecht’ en ‘Ons Nieuwegein’. Verder had ik MediaManagers: een ontwerpbureau.

Daarvoor heb ik van 1985 tot 1987 mijn vriendin Loesje geholpen met het verspreiden van haar ideeën. De tekst aan de onderkant van deze pagina is nog steeds mijn favoriet. Ik heb daarna gestudeerd en voor verschillende bedrijven in de dienstverlening gewerkt.

innen een paar jaar klom ik op van van verkoper tot sales & marketing manager. En begon daarna voor mezelf als krantenuitgever en later ook directeur van een ontwerpstudio/mediabureau. Door de wol geverfd dus.

Klanten over mij

Hieronder een aantal reacties van ondernemers die mijn acquisitiecursus hebben gevolgd

Is de acquisitiecursus iets voor jou?

Twijfel je nog? Geen probleem, kijk of je in aanmerking komt voor een gratis groeigesprek t.w.v. € 200. Of bel: 06 – 5320 3432.